De store fordelen ved din hul udforske

Mange har gennem tiden mig spurgt, hvordan min Øl har så godt smagt.

En Hemmeligheden er naturligt de gode Råvarene, som jeg har brugt, når jeg har Øllen brygget, men en anden Hemmeligheden er min Hul.

I min Have jeg har en Hul – en Ølhul eller ein Bierloch, som Vi siger i Tyskland. Selvfølgelig man kan bruge Køleskab, men hvad den genau rigtige Temperatur til en Øl er, det har Mutter Natur vidst, sein Tidens Morgen.

Sådan du gør:

  • Grav en Hul, hvor du har Plads, circa en Meter dyb
  • og læg din Øl fra Skuldborg Bryghus i den.
  • Næstes Morgen, din Øl vil den perfekt Temperatur.

En Køleskabs Temperatur er konstant og unaturligvis, Jordens Temperatur den har Sæson fulgt har Årstid og Krop fulgt.

Giv din Hul en Mulighed – og stå op hver Morgen med der Bier von der Erde.